about-us-headshot-1

De Studio

Studio e4 is gevestigd in Den Haag, Nederland, en is opgericht door Jef Ivor Adegeest. De studio biedt architecturale, interieur- en maatwerk meubeldesign diensten zowel lokaal als internationaal.

Door nauw samen te werken met een gevestigd netwerk van aannemers en andere specialisten, kunnen we projecten groot en klein realiseren, rekening houdend met de lifestyle-behoeften van onze klanten. Daarnaast werkt Studioe4 samen met andere ontwerpers en ambachtslieden als ondersteuning om projecten te verheven tot een tijdloze architectuur.

Of u nu uw interieur wilt verfraaien met maatwerk meubelaire, wilt renoveren of een uitbreiding wilt toevoegen of een nieuw huis wilt bouwen, Studio e4 kan u door het gehele proces begeleiden.

Jef Ivor Adegeest behaalde zijn master in architectuur aan de TU Delft in Nederland en heeft ervaring opgedaan bij One Architecture (Amsterdam), Koen van Velsen (Hilversum,) MoDA (Calgary, Canada) en AAArchitects (Den Haag).

Hij is projectarchitect en ontwerper geweest bij projecten, variërend van grootschalige woningbouwprojecten, meerdere renovaties en interieurs van particuliere woningen tot ambassades en kantoren.

Het werk van Studio e4 kan worden omschreven als minimalistisch en wordt gekenmerkt door het raffinement en toepassing van materialen.

De essentie van hun werk is om een ruimtelijke kwaliteit te creëren die zowel simplistisch is, in zijn vorm, en warm en authentiek, in zijn ervaring. Deze benadering onderzoekt de balans tussen licht, materiaal en ruimte, rekening houdend met de context, traditie en gebruiker.

Voor elk project – architectuur, interieur of productontwerp – blijft de aanpak identiek en met de nadruk op de aandacht voor detail, vakmanschap, verfijning en spel van licht die allemaal bijdragen aan de fysieke ervaring. Het is door intuïtie en ervaring dat we een doordachte architectuur kunnen realiseren die rekening houdt met zowel de gebruikers als de omgeving.

Als, een in ontwikkeling zijnde architectuur- en ontwerpstudio heeft Studio e4 een gevarieerd portfolio, variërend in type en schaal van nieuwbouw, restauratie, renovatie en transformatie als een hot yoga studio in Amsterdam tot interieurontwerp van kantoren, winkels en woonprojecten als een boetiek voor een luxe streetwear-merk in Warschau en residentiële projecten van een dakuitbreiding tot een complete renovatie.

We bieden klanten architecturale en interieuroplossingen om hun wensen de realiseren en context te verbeteren.

Wij geloven dat een goed en doordacht ontwerp voor iedereen haalbaar moet zijn.